Acowa Instruments tillhandahålla produkter av hög kvalitet, baserade på den senaste tekniken och utrustade med avancerade, beprövade funktioner.
Väljer du Acowa Instruments väljer du en framtidssäker produkt! 
Klicka på respektive bild nedan så får Ni mer information om respektive produkt.

Acowa TurTle
TurTle - Nivågivare
Acowa Canary
CaNaRy - H2Sgivare
Acowa Dolphin
DolPhin - Radargivare
Nivågivare
Nivågivare
Acowa FROG
Nivåvippa
Kostnadseffektiva standardlösningar
Acowa Dashboard
Visualisering
Acowa Puma
PUMA - Pumpstyrning
Acowa Gekko
GEKKO - Datalogger
Acowa Spider
Spider - Pumpstyrning
FAQ Produkter
Lösningar mot Svavelväte
Waste water waterfall

ASB levererar mer än bara automatikskåp!

Sedan 2022-07-01 har vi återförsäljaravtal i Sverige för ACOWA Instruments produkter. Utveckling och produktion av produkterna är i Danmark i tätt samarbete med kunder runt om i världen. Via ett tätt samarbete ihop med våra kunder i Sverige har vi tillsammans med Acowa Instruments vidareförädlat produkter.

Vi är specialister på kundanpassad VA-automation med tillhörande tjänster. Nu tar vi ytterligare ett steg till och blir Er leverantör av produkter inom VA. Av den orsaken blir det enklare för er som kund att få en helhetslösning. 

Beroende på behov kommer vi utveckla fler produkter som passar i Er verksamhet men säkerligen även förädla nuvarande produktsortiment.

Vi kände att vi ville ge våra kunder möjligheten att köpa produkter som används i pumpstationer, vatten- och reningsverk direkt via oss. Mot bakgrund av det har vi på ASB börjat att ta fram en produktportfölj anpassat efter våra kunders önskemål. Produkterna från ACOWA Instruments passar in i vårt erbjudande och sammantaget breddar det vårt erbjudande till våra kunder.

Efter att lyssnat på våra kunder så har vi dessutom utvecklat kompletta standardlösningar. Lösningarna som finns i vår prislista är exempelvis färdigkonfigurerade dataloggers för detektering av svavelväte, mäta nivå, mäta nederbörd etc  i kapsling, färdigkonfigurerad LTA-lösning som mark- eller stolpskåp och naturligtvis lösningar för 2-pumpsstyrningar i mark eller stolpskåp. Som en kund sa ”det var löjligt enkelt det här”. Det är så vi vill att våra kunder ska känna.

// Ronny Annerqvist, säljare //

Acowa Instruments
Acowa Instruments