Kostnadseffektiva lösningar

Förutom alla apparatskåp som vi konstruerar, bygger, programmerar och installerar så har vi utvecklat färdiga lösningar som är baserade på de produkter vi har i huset. Vill Du ha pumpstyrning/ datalogger inomhus eller utomhus så har vi färdigkonfigurerade lösningar till Dig. Markskåp, vägghängt, stolpmontage – välj det som passar just för din applikation. 

Pumpstyrningarna levereras färdigkonfigurerade med alla de bra egenskaperna såsom motionskörning, sörpling och varierad startnivå. Vill du köra nivågivare/ högnivåvippa eller 2 stycken vippor så är det färdigt för ditt val.

4G-modemet väntar på ditt SIM-kort, allt är installerat. Skicka larm via SMS eller kommunicera via Modbus.

Ur säkerhetssynpunkt har vi tänkt genom optionen med blixtljus, blixtljuset matas därför 24 VDC. 

Då detta är standardprodukter ger det fördelen med att det blir väldigt kostnadseffektivt och en effekt av detta är dom finns med i vår prislista.

GEKKO datalogger - Att mäta är att veta!

Att mäta är att veta! När du ha samlat in data så går det att omvandla den till information och dessutom agera efter det. Första steget är således att mäta.

Vi på ASB VA-automation har tagit fasta på att det krävs mer och mer analyser inom VA-verksamheten. Därför har vi tagit fram kostnadseffektiva lösningar baserade på dataloggern GEKKO.

Vi bygger in dataloggern i kapsling, installerar antenn och dessutom konfigurerar vi upp den efter din applikation. Vill Du ha mäta svavelväte, nederbörd eller nivå levererar vi även givare i paketet. Möjlighet finns att få information till SCADA-system, tillsammans med er är vi gärna delaktiga i hela värdekedjan. 

Sammanfattningsvis så kan vi via AcowaCore och AcowaDash ordna bräddmätning, beräkning och visa informationen på mobilen eller datorn.

Lösningar med Spider - 2 pumpsstyrning

Acowa Spider Lösningar

2-pumpsstyrningen Spider finns som en  standardlösning och är då färdigkonfigurerad för inomhus eller utomhusmontage. Vägg, stolpe eller markmontage är valfritt. Gemensamt för alla skåpen är att det är värme i dom och dessutom beräknas energiåtgång. 4G-modem är även det standard där antennen är monterad. Övriga komponenter i skåpen är valda med omsorg och finns hos grossister. Via Modbus och 4G kommer du åt all information som behövs och dessutom skicka SMS-larm. Kommunicera till SCADA-system eller AcowaCore/ AcowaDash. Konfigurerad med nivågivare TurTle och högnivåvippa FROG.
Datablad på Spider Standardskåp.

Acowa Spider Lösningar

Lösningar med unika PUMA - enpumpsstyrning

Enpumpsstyrningen PUMA har vi naturligtvis också färdiga lösningar för. PUMA är perfekt som LTA-styrning. Välj var installationen skall vara, inomhus och utomhusmontage. Flexibiliteten är stor – vägg, stolpe eller markmontage är valfritt. Kommunikationen mot SCADA-system eller AcowaCore/ AcowaDash sker via inbyggda 4G-modemet eller varför inte via den inbyggda ethernetporten. Har ni redan färdigkonfigurerade modem från er IT-avdelning så väljer Du PUMA med ethernetport. 

Lösningarna levereras färdigkonfigurerade med alla de bra egenskaperna PUMA har som exempelvis motionskörning, sörpling och varierad startnivå. Vill du köra nivågivare/ högnivåvippa eller 2 stycken vippor så är det färdigt för ditt val.  24 VDC matat blixtljus finns som option. 

Acowa PUMA Lösningar
puma dashboard Lösningar

Vill Du ha mer information om olika standardlösningar, ring oss eller skicka mail till: produkter@asbva.se