Jobba hos oss

Karriär

Många drömmer om att ha ett jobb där de gör skillnad. På ASB har du ett sådant jobb. Oavsett vad du jobbar med, så kommer du att vara en länk i kedjan som förser hushåll med dricksvatten, att regn inte orsakar översvämning i lekparken och att grannen kan spola på toaletten. Vi vågar påstå att det gör skillnad om vatten och avlopp fungerar eller inte. Stor skillnad till och med.

På ASB kan du jobba som säljare, med projektledning, elkonstruktion, programmering, med att sätta ihop apparatskåp eller slutföra installationer. De flesta av våra uppdrag är automatiklösningar för VA-branschen, men vi konstruerar och bygger apparatskåp till andra branscher också.

Om vi inte söker någon specifik personal just nu, får du gärna skicka in en spontanansökan. Vi är alltid på jakt efter engagerad personal – gärna med kompentens mot VA-branschen.

Tjänster vi söker just nu

  • Programmerare
  • Apparatskåpsbyggare

Vi är det familjära företaget i det stora sammanhanget – en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vem söker vi?
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en driven och lösningsorienterad lagspelare, som gillar ordning och reda och som uppskattar att utvecklas och lära sig nya arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för service och ett stort engagemang.

Gör en spontanansökan här till höger.

Spontanansökan

    – ”Det roligaste med jobbet är variationen. Det är många moment och alla skåp är olika.”

    – ”ASB är en prestigelös arbetsplats.”

    – ”Det är ett härligt gäng med högt i tak.”