Acowa DolpHin

Radar

Acowa DolpHin är en 80 GHz kompakt och underhållsfri radar med inbyggd Bluetooth. Med sin kompakta storlek och smala spridningsvinkel säkerställs flexibla installationer i befintliga tanköppningar eller beröringsfritt genom plasttankar, utan störningar. Den klarar kondens galant.

DolpHin har en uppstartstid på mindre än 10 sekunder, vilket gör den idealisk för bräddmätning med vår GEKKO batteridrivna datalogger.

  • Bluetooth®-teknik för enkel och snabb installation med Siemens SITRANS mobile IQ App.
  • Smal radarstråle på 80 GHz och kompakt storlek möjliggör enkel installation och driftsättning.
  • Speciellt radarmikrochip möjliggör mätningar i kondens eller luftiga fasta ämnen. Även de svagaste signalerna från mediets nivå kommer fortfarande att kunna upptäckas.
  • Nollsläckningszon tillåter mätområden ända fram till sensorn, med en noggrannhet på 2 mm.
  • HART 7.0 eller tillval Modbus RTU för intelligent, värdeskapande data lokalt eller till molnet.

Intresserad av datablad: Klicka här

Acowa Dolphin

Acowa DolpHin

är en flexibel radargivare, tillverkad i en hermetiskt tillsluten PVDF-kapsling (IP68) för att klara flera års problemfria och pålitliga mätningar.
DolpHin ger
 noggrann beröringsfri nivåmätning till intervall på 8 m.  Monteras med gängad botten 1 1/2″ eller gängad i topp 1″.
Arbetstemperaturen är hela -40 to 60 °C.

Acowa DolpHin är en 2-trådsslingdriven radargivare för kontinuerlig nivåmätning av vätskor och slam till en räckvidd på 8 m. Den har integrerad kabelanslutning och frekvensen är 80 GHz.

Programmeringen är bekväm med hjälp av Bluetooth-anslutningen och SITRANS mobil IQ-applikation på din smarta enhet. SITRANS mobile IQ är en gratis app som ger dig enkel åtkomst till Acowa Dolphin från din smartphone eller surfplatta. Via en Bluetooth-anslutning tas den enkelt och snabbt i drift, parametreras och övervakas.